Onze projecten

Door onze jarenlange ervaring hebben we bij kunnen dragen aan bijzondere projecten. Met onze professionele kennis zien we alle vraagstukken over banden en wielen als een echte uitdaging! Met veel trots hebben we deel uit kunnen maken van bijzondere projecten, eindigend in een mooi resultaat.
Bekijk en lees meer over onze projecten.

GRIP OP DE GLETSJER

Holland Tyre gaf ijskoud het juiste antwoord op een extreme vraag. Met zijn IJslandse vloot van grote MAN 8 x 8 trucks rijdt Ástvaldur Óskarsson dagelijks met groepen toeristen over de Vatnajökull Gletsjer. Met als bestemming de onderaardse gewelven onder de gletsjer.

Project bekijken

VAN AIRLINE NAAR ONLINE

Toen Klaas Smid in 1973 tegen zijn vader opperde dat naast de bandenzaken voor consumenten de gespecialiseerde internationale bandenhandel ook wel eens heel interessant zou kunnen zijn. Kreeg hij meteen ruim baan. Klaas begon direct met het aankopen van gebruikte vliegtuigbanden die met nieuw gemaakte velgen werden verkocht aan de agrarische sector.

Project bekijken

MAANLANDER: DE WESP

De WESP, een veertien meter hoog voertuig, die met een snelheid van 15 km/h in de branding over de zeebodem rijdt. Holland Tyre gaf advies over de grootte van de wielen en het profiel van de banden. Ook de breedte en de inhoud van de banden waren van groot belang.

Project bekijken

Onze
Merken

Onze
Merken

Hulp nodig bij een banden-

of wielen vraagstuk?