ceat

PERSBERICHT: Ceat start met zeven jaar garantie

Bandenfabrikant Ceat Specialty, met een assortiment banden voor landbouwtoepassingen, heeft een garantie van zeven jaar aangekondigd. Dit laat importeur Holland Tyre weten.

Complete assortiment
De garantie is van toepassing op het complete assortiment Ceat tractor radiaalbanden. Alle banden zijn ontworpen met het oog op lage bodemverdichting, hoge tractie en perfecte wegligging. Het bedrijf biedt 100 procent garantie op alle Ceat radiale landbouwbanden die tijdens de eerste twee jaar van eigendom onbruikbaar worden vanwege een materiaal-/fabricagefout.
Voorwaarde is dat het slijtpercentage niet meer dan 25 procent bedraagt. Om het garantieproces consumentvriendelijker te maken, accepteert het bedrijf elektronisch ingediende claiminzendingen in combinatie met digitale foto’s.

Vertrouwen
“Aan de hand van deze garantie willen we aantonen dat we volop vertrouwen hebben in ons ontwerp en onze productie”, aldus Vijay Gambhire, Managing Director van Ceat Specialty. “Daarnaast begrijpen we dat boeren de kosten en betrouwbaarheid van hun machines beter willen kunnen voorspellen. Daar willen we graag bij helpen.”