dekkers3

Bezoek 24R20.5 Alliance 390 HD

24R20.5 Alliance 390 HD

Het was een mooie zonnige nazomerdag in Ede bij het bezoek van Holland Tyre aan de 24R20.5 Alliance A390 HD. Er was veel bedrijvigheid op het enorme oude militaire terrein wat omgebouwd wordt tot woonwijk. Het is vast prachtig wonen op dit bosrijke terrein met zijn historie. Al jaren wordt elke korrel zand gezeefd en regelmatig wordt er nog oude munitie gevonden in de bodem. Loonbedrijf Dekkers is verantwoordelijk voor het transport van het zand naar de zeef en rijdt er met enkele combinaties rond. Op de zanddumpers zien we diverse merken in de 24R20.5. Dit bedrijf durft te proberen!

Bochtenwerk

Op de vraag waarom er is gekozen voor de nieuwe Alliance 390 wordt direct de belangrijke rol van de bandenhandel weer benadrukt. Het is niet dat Dekkers ontevreden was met zijn huidige profielkeuze, maar door het enthousiasme van zijn bandenhandel wilde hij toch eens een Alliance 390 HD proberen. Vaste chauffeur Dave was de gelukkige, hij rijdt constant met de Fendt 716 en VGM dumper op en neer tussen de kraan het de zeef. ” Het zijn maar weinig kilometers, maar wel heel veel bochten die ik moet draaien. Als ik deze 24r20.5 Alliance 390 HD vergelijk met de banden die er hiervoor op zaten merk ik vooral dat ik minder wring in de korte bochten. Dit kost minder energie, is goed voor de bodem en ik denk dat ook dat de banden minder slijten. Ik ben er in ieder geval erg blij mee” aldus een  enthousiaste Dave.

Naamloos

Snel schoon

Daarnaast is de band ontwikkeld om zeer snel schoon te lopen als je vanuit het zand de weg op rijdt. Op het drukke bouwterrein is een schone straat een stuk veiliger. Zowel met een lege als volle dumper loopt de band rustig en kaarsrecht achter de trekker aan. Dus lekker stil en geen getrek in het stuur, erg fijn voor de chauffeur.

Opvolging

Het is, na loonbedrijf IJpelaar, het tweede adres waar Holland Tyre gaat kijken hoe de banden het doen. Ook dat hoort erbij als er wordt geïnvesteerd in nieuwe producten, daar leren wij ook veel van. De positieve reacties op het, niet alledaagse, 24R20.5 390 profiel zijn positief en de banden exclusief bij Holland Tyre te verkrijgen. Zowel als losse band als gemonteerd op passend wiel.

Wilt u ook meer informatie over de 24R20.5 Alliance 390 of wilt u weten via wie deze banden verkrijgbaar zijn, neem dan vooral contact op met onze salesdesk via sales@hollandtyre.eu of 0592-333030. Voor meer informatie over dit product zie https://hollandtyre.eu/product/24r20-5-176f-tl-alliance-390-all-steel-hd/.

dekkers4 Dekker2