Amazing MAANLANDER IN DE BRANDING

De WESP, een veertien (!) meter hoog voertuig, die met een snelheid van 15 kilometer per uur in de branding over de zeebodem rijdt. De specialisten van Holland Tyre gaven advies over de grootte van de wielen en het profiel van de banden. Maar ook de breedte en de inhoud van de banden waren van groot belang, het voertuig moet namelijk ook met windkracht 6 overeind blijven. (Bron foto's; https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat)

Lees onze story

Amazing Van airline naar online

Toen Klaas Smid in 1973 tegen zijn vader opperde dat naast de bandenzaken voor consumenten de gespecialiseerde internationale bandenhandel ook wel eens heel interessant zou kunnen zijn. Kreeg hij meteen ruim baan. Het (consumenten) bedrijf Smid Banden bleef tot in de jaren negentig voortbestaan, maar Klaas begon direct met het aankopen van gebruikte vliegtuigbanden die met nieuw gemaakte velgen werden verkocht aan de agrarische sector.

Lees onze story

Amazing Grip en snelheid

Holland Tyre gaf ijskoud het juiste antwoord op extreme vraag… Met zijn IJslandse vloot van grote MAN 8 x 8 trucks rijdt Ástvaldur Óskarsson dagelijks met groepen toeristen over de Vatnajökull Gletsjer. Met als bestemming de onderaardse gewelven onder de gletsjer.

Lees onze story